به گزارش قدس آنلاین، سعید خال روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ستاد بحران از همان ساعات ابتدایی شیوع کرونا ویروس در سازمان بهشت زهرا(س) تشکیل شده است، افزود: مردم به هیچ عنوان نباید به آمارهایی که از طریق فضای مجازی در خصوص فوتی های ویروس کرونا منتشر می شود اعتنا کنند.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت تنها مرجع رسمی و موثق اعلام آمار تعداد مبتلایان، بهبود یافتگان و جان باختگان است.
وی با بیان اینکه سازمان بهشت زهرا(س) روزانه به صورت میانگین در حدود ۲۰۰ متوفی و سالانه در حدود ۶۰ هزار متوفی پذیرش می کند، اضافه کرد: ۴۰ هزار متوفی در بهشت زهرا(س) دفن و ۲۰ هزار نیز به سایر شهرستان های کشور منتقل می شود.
خال تاکید کرد: خوشبختانه در ایامی که کرونا ویروس در کشور شیوع پیدا کرده است آمار متوفایان کلان شهر تهران کاهش پیدا کرده است.
وی کاهش سفرهای غیر ضروری، احتیاط و حفظ بهداشت عمومی را اصلی ترین دلیل کاهش آمار متوفایان دانست و گفت: امیدوارم مواردی که موجب کاهش آمار مرگ و میرها در کلان شهر تهران شده است تبدیل به یک الگو شود.
خال در ادامه با بیان اینکه سازمان بهشت زهرا(س) به عنوان یک نهاد خدمات رسان در کنار مردم است، اظهار داشت: دستورالعمل ها و هماهنگ های لازم با وزارت بهداشت و سایر دستگاه های مرتبط تدوین شده است و براساس آن این سازمان به مردم خدمات رسانی می کند.
وی عنوان کرد: کارکنان سازمان بهشت زهرا(س) با تلاش بی وقفه و جهادی به دنبال ایجاد آرامش و کاهش آلام مراجعه کنندگان دردمند به این نهاد می باشند.
خال با تاکید براینکه مردم نباید به برخی کلیپ ها و شایعات منتشر شده در فضای مجازی که به هیچ عنوان حقیقت ندارد اعتنا کنند، افزود: مسائل شرعی و موارد بهداشتی برای تمامی متوفیان کاملا رعایت می شود و مراجعه کنندگان نیز باید بدانند که تمامی اماکن و امکانات بهشت زهرا(س) روزانه چندین بار ضدعفونی و گندزدایی می شود.
مدیر عامل سازمان بهشت زهرا(س) یادآور شد: ناوگان حمل و نقل متوفایان نیز پس از انجام هر ماموریت برای جلوگیری از هر گونه انتشار ویروس و آلودگی گندزدایی و ضدعفونی می شود.
خال ادامه داد: تمامی تجهیزات فردی و مورد نیاز پرسنل سازمان بهشت زهرا(س) نیز در جهت جلوگیری از انتشار و شیوع ویروس کرونا طی روز چندین بار تعویض می شود و تمامی کارکنان این سازمان نیز روزانه چکاپ و دمای بدنشان کنترل می شود.
به گزارش ایرنا، بهشت زهرا (س) بزرگترین آرامستان ایران در جنوب تهران واقع شده است، فعالیت این آرامگاه رسماً در سال ۱۳۴۹ خورشیدی آغاز شد.
بهشت زهرا (س) ابتدا ۳۱۴ هکتار وسعت داشت که در سال ۱۳۷۶ بخش شمالی به مساحت ۱۱۰ هکتار و در سال ۱۳۸۷ بخش شرقی به مساحت ۱۶۰ هکتار خریداری و به آن اضافه شد.
بهشت زهرا (س) در حال حاضر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر را در خود جای داده است.
نظر شما